Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ . ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ



Ένα 4ήμερο Αποκριάτικο ξεφάντωμα με μουσική, χορό, παιχνίδια, πάρτυ για μικρούς και μεγάλους, καρναβαλική παρέλαση, ζωντάνια και όρεξη για διασκέδαση!
Φοράμε τις στολές μας και έχοντας ως...
επίκεντρο το Πάρκο Ανεξαρτησίας στην Αλεξανδρούπολη, τις Φέρες και τον Λουτρό, συμμετέχουμε σε ένα ξέφρενο 4ήμερο!
Αναλυτικά το πρόγραμμα::
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ:  
17:00  Πάρκο Ανεξαρτησίας: Παιδικό Πάρτυ (Μπαλνταφάν) με κλόουν,
ξυλοπόδαρους, δώρα (Μπαλόνια των εκπλήξεων), χορό από σχολές χορού της πόλης μας και πολύ μουσική από την “Music for your Party”.
Θα υπάρχει περίπτερο από το Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπου θα προσφέρει γλυκίσματα και σερπαντίνες στους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.
19:00   Πάρκο Ανεξαρτησίας: Ένα υπαίθριο νεανικό πάρτυ σε ρυθμούς HARLEM SHAKE.
19:30   Πάρκο Ανεξαρτησίας: Πάρτυ Μασκέ για όλες τις ηλικίες σε latin ρυθμούς, με τη συμμετοχή των Χορευτικών Συλλόγων Latin Zumba της πόλης μας.
ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ:  
14:00   Αποκριάτικη Καρναβαλική Παρέλαση του Δήμου Αλεξανδρούπολης επί της Λ. Δημοκρατίας, με κατάληξη στο Πάρκο Ανεξαρτησίας όπου θα ακολουθήσει ένα ατελείωτο PARTY, με μουσική επιμέλεια από την Μusic For Your Party και Live με τους BANDA LATINIKO.
ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ:  
10:00   Πάρκο Ανεξαρτησίας: Αναβίωση Παραδοσιακών Παιχνιδιών (Κουτσό, Τσουβαλοδρομίες, Αυγοδρομίες, Μηλάκια, Εννιάπετρο ή Τζαμί), όπου θα \λάβουν μέρος και θα διαγωνισθούν όλα τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας.
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ:
ΦΕΡΕΣ:
12:00  Αποκριάτικη Καρναβαλική Παρέλαση
13:00  Κούλουμα με παραδοσιακή φασολάδα
14:00  Πέταγμα χαρταετού
ΛΟΥΤΡΟΣ:  Κούλουμα στον Προφήτη Ηλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου