Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΦΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ



           Ε.ΠΟ.Φ.Ε.
ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΒΡΟΥ
Ταχ. Δ/νση Διονυσίου Σολωμού 26, Τ.Κ. 68100 Αλεξ/πολη.                               Αρ. Πρωτ. 33    
 Τηλ. 2551087153 Kιν. 6945300444
 politismosepofe. blogspot.com
Η.ΤΑ: epofe@yahoo.com

                                                                                      Αλεξανδρούπολη 5 Μαρτίου 2013   
                 
         Προς όλους τους πολιτιστικούς φορείς της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. του Δήμου Αλεξ/πολης


ΘΕΜΑ: « Γιορτή κρασιού»


   Στην Αλεξανδρούπολη, ημέρα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013, πραγματοποιήθηκε το Τακτικό Δ.Σ. της Ε.ΠΟ.Φ.Ε., ώστε να αποφασιστεί το προτεινόμενο προσχέδιο της «Γιορτής κρασιού», που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ΕΟΤ και συγκεκριμένα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, που ανήκει στην Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση Δήμου Αλεξ/πολης – Τ.Ι.Ε.Δ.Α.Α.Ε.  Ως ημερομηνία έναρξης της Γιορτής, προτείνεται η Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013 και ως ημερομηνία λήξης, προτείνεται η Κυριακή 4 Αυγούστου. Τη«Γιορτή κρασιού» οργανώνει η Τ.Ι.Ε.Δ.Α.Α.Ε. με συνδιοργανωτή την Ε.ΠΟ.Φ.Ε.
   Προσχέδιο της «Γιορτής κρασιού».
Η Γιορτή θα ξεκινήσει με εναρκτήρια πομπή, από το πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας και θα καταλήξει στο χώρο της Γιορτής (ΕΟΤ), για την επίσημη έναρξη. Μπροστά θα πηγαίνει το άρμα και θα ακολουθούν κλόουν και ξυλοπόδαροι. Ομάδες παιδιών των συλλόγων θα ακολουθούν με χαλαρό βηματισμό και φορώντας μπλουζάκια, που θα αναγράφουν:
       Γιορτή κρασιού, Αλεξανδρούπολη 2013
       Σύλλογος…….
Το κόστος δε θα επιβαρύνει τους συλλόγους. Παρακαλούμε να δηλώσετε πόσα παιδιά και από ποιους συλλόγους θα συμμετέχουν, για να δούμε αν αυτή η πρόταση μπορεί να υλοποιηθεί.
Καθημερινά στο χώρο της Γιορτής,  από τις 20:30 και μέχρι τις 21:00 περίπου, θα παρουσιάζονται πολιτιστικά δρώμενα των συλλόγων, όπως οι σύλλογοι καλείστε να προτείνετε (π.χ. θέατρο, ζωγραφική, γελοιογραφία, έκθεση φωτογραφίας, κ.λ.π.). Η θεματολογία των δρώμενων παρακαλούμε να είναι κοντά στο θέμα της Γιορτής.
Από τις 21:00 ως και τις 21:30 περίπου, θα παρουσιάζονται τα χορευτικά των συλλόγων που θα δηλώσουν συμμετοχή. Μετά, η ορχήστρα θα συνεχίσει να παίζει παραδοσιακή μουσική για να χορέψει το κοινό.
Κατά τη διάρκεια του 7ημέρου, κάθε πολιτιστικός φορέας θα έχει περίπτερο, στο οποίο θα εγκαταστήσει δική του ψησταριά και θα πουλάει σε προκαθορισμένη χαμηλή τιμή σουβλάκια για το κοινό (πιθανότητα με τη μορφή κουπονιών). Το κόστος δε θα επιβαρύνει κανένα σύλλογο. Δικαίωμα ψησταριάς θα έχουν μόνο οι σύλλογοι που θα συμμετέχουν με οποιοδήποτε τρόπο στη Γιορτή.
 Τη φύλαξη του χώρου θα έχει αναλάβει security και η καθαριότητα θα είναι κυρίως ευθύνη του Δήμου. Όμως επειδή η διοργάνωση είναι μεγάλη, σύλλογοι και φορείς, που για πρακτικούς λόγους δε μπορούν να συμμετέχουν στα δρώμενα και στα χορευτικά, μπορούν να βοηθήσουν στην καθαριότητα και στην εποπτεία του χώρου. Επίσης θα παραστεί ανάγκη, κάποιοι σύλλογοι να αναλάβουν το περίπτερο της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. Οι σύλλογοι και οι φορείς που θα δηλώσουν συμμετοχή στις παραπάνω εργασίες θα έχουν αυτομάτως δικαίωμα ψησταριάς, άρα και εσόδων.

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΜΕΧΡΙ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ Ε.ΠΟ.Φ.Ε.
1.      απόφαση Δ.Σ. για το εάν επιθυμείτε ή όχι να λάβετε μέρος στη Γιορτή Κρασιού
2.      τον τρόπο συμμετοχής σας
3.      τον αριθμό ατόμων συμμετοχής

Επίσης, παρακαλείσθε όσοι δεν έχετε εγγραφεί ή πληρώσει την ετήσια συνδρομή σας να έρθετε σε επικοινωνία με την Ε.ΠΟ.Φ.Ε.
Για την εγγραφή χρειάζονται τα εξής δικαιολογητικά:
1.καταστατικό συλλόγου
2.πρακτικό απόφασης Δ.Σ. για εγγραφή στην Ε.ΠΟ.Φ.Ε.
3. αίτηση εγγραφής στην Ε.ΠΟ.Φ.Ε.
4. κόστος εγγραφής 40 ευρώ
5.ετήσια συνδρομή 20 ευρώ.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εκπροσώπους των φορέων που παρευρέθηκαν στη έκτακτη Συνέλευση την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 στα γραφεία της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. και ελπίζουμε στην ανταπόκριση των προσδοκιών σας.



Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.

Ο Πρόεδρος                                                          Η Γενική Γραμματέας
Αθανάσιος Γιαλαμάς  6988055650                   Γεωργία Αγγελινά 6989694293

1 σχόλιο:

  1. Μου φαινεται οτι εχετε ελλειψη ιδεων και το τι ακριβως αντιπροσωπευει η γιορτη αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή