Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ Το ΡΟΚ γεγονός του καλοκαιριού στην Αλεξανδρούπολη-ΙΝΚ και Walker

Στις 16 Ιουλίου και στο Κηποθέατρο της Αλεξανδρούπολης  θα πραγματοποιηθέι το Rock γεγονός του καλοκαιριού με την συμμετοχή του μεγάλου Craig Walker και των αγαπημένων μας ΙΝΚ.Στην συναυλία συμμετέχουν επίσης τα συγκροήματα HARISMA, REBELS,LAZY EYE.Oι ΙΝΚ βρίσκονται σε διαδικασία ηχογράφησης του νέου τους δίσκου στον οποίο συνεργάζονται με τον πρώην τραγουδιστή των ARCHIVE, Craig Walker. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει ως single, ενώ στα τέλη Ιουλίου θα αρχίσουν τα γυρίσματα του video clip σε συνεργασία με τη 3d Cor και τον Σάββα Καραμπαλάση ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο πλέον κομμάτι της αισθητικής του συγκροτήματος  έχοντας σκηνοθετήσει τα 2 προηγούμενα videos των ΙΝΚ Strange Lullaby και Ophelia.Ένα πάντρεμα καλλιτεχνών και μια συναυλία που δεν πρέπει να χάσετε, τιμή εισοδου 6 ευρώ.
 VIDEO LINKS
 http://www.dailymotion.com/video/xpsf6t_ink-ophelia_music?search_algo=1
 http://www.dailymotion.com/video/x1g8qi_archive-again_music?search_algo=1
 ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο CRAIG WALKER
 Ο Craig Walker έκανε τα πρώτα βήματα της μουσικής καριέρας του στα τέλη της δεκαετίας του 80 με το βασισμένο στο Δουβλίνο συγκρότημα Power of Dreams.
Το 1989, ενώ ο Craig ήταν ακόμα ανήλικος, οι POD κυκλοφόρησαν το ΕP, A Little Piece of God το οποίο έλαβε εξαιρετικές κριτικές!
Τον επόμενο χρόνο το σχήμα υπέγραψε στη Polydor και κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album, « Immigrants , Emigrants and Me », ένα δίσκο που ήταν «αξιοσημείωτα ώριμη δουλειά για τόσο νεαρά παιδιά, ειδικά για τον συνθέτη, Walker»
 Η NME ανακήρυξε τον Craig ως ‘τον πιο exciting συνθέτη που ακούσαμε φέτος’.
Η μπάντα ξεκίνησε μια παγκόσμια περιοδεία σε περισσότερες από 30 χώρες ανάμεσά τους και την Ιαπωνία αλλά και τη Βόρεια Αμερική. Το 1992 ο Craig με τη μπάντα μετακόμισαν στο Λονδίνο και κυκλοφόρησαν το «2 Hell With Common Sense» ενώ μετά από δύο χρόνια βγήκε το «Positivity» και τελικώς το «Become Yourself», το οποίο έχοντας τον κατάλληλο τίτλο σημάδεψε μια περαιτέρω εξέλιξη στον ήχο της μπάντας και «ολοκλήρωσε ντελικάτα ένα σετ ηχογραφήσεων οι οποίες είναι μια σπάνια και λυρική ενδοσκόπηση στο ταξίδι της ζωής από την ενηλικίωση στο να γίνεις γονέας»
 Ο Walker δεν έχασε καθόλου χρόνο και προχώρησε σχηματίζοντας τη μπάντα Pharmacy και κυκλοφορώντας το single, «Shine».
Το 2000 ο Craig μπήκε στο progressive electronica σχήμα των Archive και κυκλοφόρησε μαζί τους τέσσερα albums στην East-West France με αυξανόμενη δημοτικότητα και καθολική αποδοχή από τα media, τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ελλάδα!
 Το 2001 κυκλοφόρησε το σημαδιακό single ‘Again’ το οποίο περιέχονταν στο album ‘You All Look the Same to Me’ και έβγαλε τη μπάντα σε νέες αγορές στην Ευρώπη. Ακολούθησε μεγάλη τουρνέ μέχρι και τον επόμενο χρόνο όταν οι Archive συνέθεσαν και ηχογράφησαν όλο το soundtrack της ταινίας του Luc Besson, Michele Vaillant.
Το άλμπουμ που για μερικούς είναι το masterpiece τους, το ‘Noise’, κυκλοφόρησε το 2003 με λαμπρά reviews κάτι που βοήθησε τη μπάντα να τύχει περαιτέρω αναγνώρισης!
Η ενασχόληση του Craig με τους Archive ολοκληρώθηκε με τη κυκλοφορία του ‘Unplugged’ το 2004.Διευρύνοντας το εύρος των καλλιτεχνικών του επιτευγμάτων, ο Craig προχώρησε και συνεργάστηκε τα επόμενα χρόνια με διάφορους συνθέτες, όπως τους: Nathaniel Mechaly, Michael Nyman και Nicolas Errera.
Ακόμα έπαιξε ή συμμετείχε σε δουλειές εξαιρετικά ταλαντούχων μουσικών όπως των Αθηναίων Transistor, τον Γάλλο house παραγωγό Demon, τον Nick Muire των Bedrock, τον Juini Booth των The Sun Ra Arkestra, το Grand Popo Football Club και τα The Fitzcarraldo Sessions.
Το 2008 υπήρξε και η συνεργασία με τον Δημήτρη Παπασπυρόπουλο του Best Radio κάτω από το project, Last Chance.
 Ο Craig την επόμενη χρονιά ετοίμασε και κυκλοφόρησε το πρώτο σόλο άλμπουμ του, “Siamese”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου