Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Η ΓΑΙΑ, Η ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ Ε.ΠΟ.Φ.Ε. ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ...ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ




ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ        ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝ/ΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΕΒΡΟΥ ( ΠΡΩΗΝ ΤΡΙΓΩΝΟΥ)            ΤΡΙΓΩΝΟΥ «Η ΓΑΙΑ»
ΣΠΗΛΑΙΟ 68007                ΣΠΗΛΑΙΟ 68007           
                        E-mail:info@gaia-evros.gr
                        Τηλ.2556051100

                                                                     ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις με θέμα : «Βαλκανικά μαγειρέματα στο Τρίγωνο» ,που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Ένωσης Συλλόγων Γυναικών Έβρου και του Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Γυναικών Τριγώνου «Η Γαία» στο Σπήλαιο Τριγώνου Δ. Ορεστιάδας.
                                                         ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

    Παρασκευή 31/8/2012
19.00 έως 21.00  -«Παιχνίδια με ζυμάρια» με τη συμμετοχή παιδιών της περιοχής  και συντονιστή τον executive chef και καθηγητής σχολής τουριστικών επαγγελμάτων  Νικόλαο Φωτιάδη.
21.00 Διοργάνωση Θρακιώτικης βραδιάς με το συγκρότημα του  Αλέξη Παρτινούδη
Έκθεση τοπικών προϊόντων από 15 τοπικές επιχειρήσεις
    Σάββατο 1/9/2012
19.00 έως 21.00  -Επίδειξη ανοίγματος παραδοσιακού φύλλου από μάστορες Έλληνες ,Βουλγάρους και Τούρκους και η ανάδειξη των κοινών χαρακτηριστικών
 21.00  «Επίδειξη εφαρμογών παραδοσιακού φύλλου στην σύγχρονη γαστρονομία  από τον chef της Ελλάδας  Φωτιάδη Νικόλαο, Βουλγαρίας Σβετεζαρ Νένοφ και Τουρκίας Kemal kilic
Έκθεση τοπικών προϊόντων από 15 τοπικές επιχειρήσεις

    Κυριακή 2/9/2012
Ημερίδα με θέμα « Κοινές διατροφικές  συνήθειες των λαών της περιοχής» 09.30- 16.30
- Ακαδημαϊκός Κρουμ Γκεοργκίεβ- εθνολόγος ,  μουσικολόγος , μέλος της διεθνούς ακαδημίας παραδοσιακής τέχνης
- Σούλα Μπόζη –ερευνήτρια και συγγραφέας
-Yolku Varlik – Πανεπιστήμιο Σηλυβρίας , λαογράφος
                    Απογευματινή συνεδρίαση
«Συμβολή της τοπικής γαστρονομίας στην τουριστική και αγροτική ανάπτυξη »
 Συμμετέχουν ομιλητές:
-Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
- Executive Chef Νικόλαος Φωτιάδης
- Executive Chef Svetozar Nenof
- Executive Chef Krasimir Iovtsev
- Executive Chef Kemal kilic
- Gönül Akgül καθηγήτρια - εθνολόγος
- Κουτούπα Καλλιόπη Εκπρόσωπος Slow Food east Salonika
Έκθεση τοπικών προϊόντων από 15 τοπικές επιχειρήσεις
Το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους «ΤΑΚΙΜ» θα παρουσιαστούν μουσικές και τραγούδια από τα Βαλκάνια.
Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ανάπτυξη τουριστικού ενδιαφέροντος για την περιοχή με την  ανάδειξη της τοπικής κουζίνας και των τοπικά παραγομένων προϊόντων .


                                                                                                                      Με Εκτίμηση
Για τη Γαία

                                                                                                               ΖΩΗ ΦΡΑΓΚΟΥΔΗ
Συνδιοργανωτές :
Εμπορικό και βιοτεχνικό επιμελητήριο Ανδριανούπολης
Ένωση εστιατόρων μαγείρων Σταραζαγόρας
Εμπορικό και βιοτεχνικό επιμελητήριο Σταραζαγόρας




ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ , ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ, ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΒΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου