Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΛΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ


20 και 21 Ιουλίου γιορτή σε όλη την πόλη, με πρωτοποριακές παρεμβάσεις, χορούς, τραγούδια και με πολλές εκπλήξεις....
Αλλη... ξανδρούπολη - 20 και 21 Ιουλίου γιορτή σε όλη την πόλη
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
ΑΠΛΩΣ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο παρακάτω πρόγραμμα απαγορεύεται να συμμετάσχουν όσοι έχουν βολευτεί στη μιζέρια & δεν αντέχουν να αποκαλύψουν τον πιο τρελλλό εαυτό τους.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ

Ανάπλαση-έκπληξη του πάρκου στο παλιό Ακρωτήρι. Κόστος υλικών; Μηδέν!
Μεταμορφώνουμε τη διάβαση δίπλα στο Δημαρχείο σε τεράστιο πιάνο…Ντο-ρε-μι!
Τα βιβλιοπωλεία της πόλης βάζουν στις βιτρίνες τους βιβλία τέχνης & οικολογίας.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ

10:00 Κάνουμε τον Φάρο το ψηλότερο γαϊτανάκι της Ελλάδας! Καλοκαιρινά hits στα ηχεία του Δήμου με δικές σας μουσικές επιλογές & αφιερώσεις. Το μεγαλύτερο ραδιόφωνο της πόλης…συντονιστείτε!
10:30-11:30 Το ήξερες ότι ένα παπούτσι είναι καλύτερο γλαστράκι από μια πλαστική γλάστρα; Φέρε κι εσύ τα παλιά σου τα παπούτσια μπροστά στο Δημαρχείο να τα κάνουμε γλαστράκια!
11:30 Παιδιά από το παιδικό χωριό S.O.S. Θράκης φτιάχνουν εβρίτικες λιχουδιές και τις προσφέρουν στους περαστικούς στο Δημαρχείο. Όλες φτιαγμένες από το - δώσε προσοχή- βραβευμένο καλύτερο λάδι του κόσμου για φέτος. Λάδι Κύκλωπας! Εκπαιδευτικός οδηγός: Εθνολογικό Μουσείο Θράκης.
12:00 Ουρανοκατέβατη τέχνη! Ποιητικά/στιχουργικά τετράστιχα γραμμένα σε χάρτινες σαΐτες, αφήνονται ελεύθερα από την κορυφή του Δημαρχείου. Εσένα τι σου έτυχε;
12:00 Θα ακούσεις κάτι παράξενο. Θα σου αρέσει! Music jam groovy sounds…μην με ρωτάς…δεν ξέρω…θα το ανακαλύψουμε live μπροστά στη Λέσχη Αξιωματικών!
12:30 Ζογκλέρ/ξυλοπόδαροι/κλόουν…με διάθεση στη διάβαση! Ανοίξτε μια μεγάλη αγκαλιά…free hugs, γιατί μας αρέσει να αγκαλιάΖΟΥΜΕ!
14:00-15:00 Για πρώτη φορά, αγώνας Ποδόσφαιρο + Handball στο Πάρκο της Ακαδημίας. Με ένα απροειδοποίητο σφύριγμα του διαιτητή, η μπάλα περνάει από τα χέρια στα πόδια και το αντίθετο. Αντέχεις;
15:00-18:00 Κάνουμε πλαζ/camping/πικνίκ δίπλα στο Φάρο! Ηλιοθεραπεία, αιώρες, παίζουμε ρακέτες και μήλα στο πράσινο. Ο καθένας φέρνει ότι θέλει. «Μαμά, βάλε κεφτεδάκια σε ένα τάπερ και φέρε το καρπούζι από το ψυγείο! Α…και την πετσέτα θαλάσσης!» Βαγγέλης Γιαρίμαγας σε ρόλο dj και ΔΩΡΕΑΝ κοκτέιλ από τον Ανέστη Ζαμανόπουλο! Επίσης ΔΩΡΕΑΝ εβρίτικα αναψυκτικά Sparky…Θα το χάσεις;
18:00-19:00
α) Δωρεάν μάθημα pilates. Φέρε την πετσέτα σου και ξεκινάμε!
β) Δωρεάν επαγγελματικό μασάζ. Απόλαυσε το 10’ χαλάρωσής σου!
γ) Ανατολίτικο bazaar με ενεργειακές πέτρες και σχετική ενημέρωση!
…όλα στο πάρκο της Αργούς.
20:00 Το Μπυρο-ποδήλατο βγαίνει στους δρόμους. Δύσκολο να στο εξηγήσω. Ανέβα, κάνε πηδάλι, πιες παγωμένη μπύρα! Θα βολτάρει στην παραλία όλο το βράδυ! Η μόνη δράση με χρέωση. Προσφορά για μας, μια μεγάλη μπύρα=3 ευρώ!
20:00 Μαθαίνουμε να χορεύουμε zumba στο Φάρο. Ξεσηκωθείτε!!!!
20:30-21:00 Χορεύουμε Ζορμπά στο Φάρο. Μην ντραπείς…πιάσε χέρι και ώπα!
21:00 Σβήνουν τα φώτα της παραλιακής οδού για μισή ώρα ως ένδειξη οικολογικής συνείδησης. Ευκαιρία για ρομαντική βόλτα με το φως του Φάρου…ωωωωω!
21:00 ‘’Ζώ:12’’ Κωμικό σταντ-απ θεατρικό με τρελλλές ιστορίες των 12 ζωδίων! Υπόστεγο μπροστά στο ΝΟΑ (Είσοδος Ελεύθερη). Παίζουν: Μαρία Καρασουλτάνη, Γιώργος Πανταζίδης, Χρήστος Πατριαρχέας, Στέλλα Στελλίδου, Ίωνας Χατζούδης. συγγραφή/σκηνοθεσία: Σταυριανός Κιναλόπουλος (για την παράσταση θεωρείται απαραίτητη η γονική συναίνεση)
22:00 Έλα στο Φάρο για να παίξουμε το 3ο παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού της Αλεξανδρούπολης. Φτιάξε την ομάδα σου (3 έως 5 άτομα). Λύσε τους 5 γρίφους. Φτάσε πρώτος στο Φάρο. Κέρδισε! Πίστεψέ με, είναι το πιο σκοτεινό παιχνίδι ever! Υποχρέωση κάθε παίχτη: να φέρει ένα βιβλίο του να το ελευθερώσουμε στην πόλη(bookcrossing).

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ
10:00 Καλοκαιρινή μουσική στα ηχεία του Δήμου, με δικές σας επιλογές-αφιερώσεις και σήμερα. Καλοκαιρινές διακοπές…για πάντα!
11:00 Λάτιν μουσική στα ηχεία και χορεύουμε σάλσα μπροστά στη Λέσχη Αξιωματικών από τους Ritmo De Arte. Passionalex…όλε!
11:00-12:00 Δωρεάν βαρκάδες από την μαρίνα του Ναυτικού Ομίλου μέχρι την Αργώ. «Άλλος με τη βάρκα μας…»
11:30 Οριεντάλ διάθεση και λικνίζουζες αιθέριες υπάρξεις περιμένουν να ανάψει κόκκινο για να κόψουν την κίνηση και να κάψουν καρδιές στο κέντρο της πόλης!
13:00 Επίδειξη skate σε αυτοσχέδια πίστα στο Φάρο. yo!
14:00 Graffiti στον νότιο τοίχο του Δημοτικού Γηπέδου Φώτης Κοσμάς. Graffάρουμε την μασκότ της ΑλληΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, τον Άλλη τον Αλιγάτορα! ΑλλήΤΗΣ gragittάς: Τσεκ
16:00 Χρωματιστή ποδηλατοδρομία από το πάρκο Εγνατία στην παραλία. Συνοδεία αυτοκινήτου με ηχεία για μουσική διαδρομή!
α) Κάνουμε φασαρία με ντουντούκες, σφυρίχτρες, δεμένα κουτάκια στις ρόδες κτλ, φτάνοντας στην παραλία. Περίμενεεεε…Δεν βουτάμε ακόμη!
β)Εκεί μας περιμένει μια παγκόσμια καινοτομία(!) Το παιχνίδι cake-ball (ναι…μοιάζει με το paint-ball) Υλικά από αυτά που φτιάχνουμε ένα κέικ, είναι στημένα στις δύο πλευρές της παραλίας (αυγά, γάλα, ζάχαρη, αλεύρι κτλ). 3…2…1…και η μάχη ξεκινά! Κάνε κέικ τη μούρη του άλλου…γιατί ο τουρτοπόλεμος είναι πασέ.
γ)Βούτα!
Υ.Γ. Καθαρίζουμε την παραλία και μετά πηγαίνουμε στην επόμενη δράση!
Ποδηλάτες Αλεξανδρούπολης ευχαριστούμε!!!
19:00-20:00 Δωρεάν μάθημα yoga στο πάρκο της Αργούς. Πετσέτα, άνετα ρούχα, οκλαδόν και μμμμ….
20:00
α) Παζάρι τέχνης, με κόσμημα, μάσκα, ρούχο, ζωγραφική, μακιγιάζ, δίπλα στο Φάρο. Εκθέσεις, αγορές και δωρεάν εκπαιδεύσεις.
β) Έκθεση φωτογραφίας πάνω σε νταλίκα(!) Τα ηχεία του οχήματος συνοδεύουν την street έκθεση…και πολύ προχώ!
γ) Στον ίδιο χώρο, με το Φιλοζωικό Σύλλογο Κιβωτός φτιάχνουμε κοσμήματα-κολάρα για τα αδέσποτα σκυλιά της πόλης. Ο Μπόυμπης θα έχει πλέον όνομα!
δ) Μην ξεχάσεις να ενημερωθείς για το ΚΕΘΕΑ-Κιβωτός& τις σούπερ δράσεις του!
20:00-22:00 Για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης, ανοίγουμε το Φάρο! Ελεύθερα…βγες φωτογραφία στο ηλιοβασίλεμα. Très romantic…
20:30-21:00 Capoeira show μπροστά στο Φάρο! Μάθε κι εσύ την βραζιλιάνικη πολεμική τέχνη. Salve Brazil!
21:30 Στηρίζουμε τοπικά γκρουπ! Stay heavy με συναυλία στο Φάρο. Τραγουδούν: Harisma, Rebels, Trademark, Ταξιδιώτες Ψυχής & Χίλια Χρόνια
Τοποθέτηση τηλεσκοπίου. Ρίξε ένα βλέμμα στο άπειρο…ωωω ένα αστέρι πέφτει!
00:00 Λευκά μπαλόνια με δεμένο μικρό πυροτέχνημα στην άκρη τους, τα αφήνουμε ελεύθερα προς τη θάλασσα. Το φως του Φάρου ας τα συνοδεύει με τη ελπίδα μιας Άλλης Αλεξανδρούπολης. Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου