Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ ΦΕΣΤΒΑΛ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΥΧΕΡΟΥ

10ο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού

Το Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού επιβιώνει και φέτος κλείνοντας τα δέκα του χρόνια

 «Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού» 10, 11 και 12 Αυγούστου

Για άλλη μια χρονιά και φέτος οι νέοι και οι εθελοντές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και με τη συμπαράσταση του Δήμου κλείνουν «ραντεβού» στην Λίμνη περιμένοντας τους φίλους τους, με ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τη νεολαία και τη μουσική.

Χωρίς να έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα τα σχήματα, και με τις προετοιμασίες να βρίσκονται σε εξέλιξη, το Τυχερό θα υποδεχτεί «μετά μουσικής τους φίλους του» σε μια τοποθεσία οικοτουριστική που έχει αγαπηθεί από ντόπιους και ξένους επισκέπτες.

Μιλώντας για τη φετινή διοργάνωση, η οποία έχει σημαντικά διαφοροποιηθεί σε σχέση με πέρυσι, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας κ. Α. Ζαπάρτας, μας λέει:

«Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες και την κρίση αποφασίσαμε το Φεστιβάλ να γίνει, γιατί θα πρέπει να διατηρηθεί ο θεσμός μιας και φέτος κλείνουμε δέκα χρόνια. Βεβαίως, δεν θα έχει τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων ετών, αλλά υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τους φίλους μας που θα μας επισκεφτούν».

Αξίζει να σημειωθεί, πως το πρόγραμμα των εμφανίσεων σύμφωνα με τους διοργανωτές θα καλυφθεί στο μεγαλύτερο μέρος του από τοπικά μουσικά σχήματα όπως: Lava, Versus Gr & Όλγα Μωραΐτη, Tony Wizard, Prestige, Rebels, No Reason, Ανώνυμες Σκιές, ενώ ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η εμφάνιση από Μέλισσες, Κόκκινα Χαλιά και τους Νέβμα, η οποία έχει οριστικοποιηθεί.

«Θέλουμε αυτό το Φεστιβάλ που έχει δημιουργήσει ένα καλό όνομα να το κρατήσουμε ακόμα και με δύσκολες συνθήκες όπως είναι αυτές που περνάμε, με στόχο την επόμενη χρονιά να ανεβάσουμε και πάλι τον πήχη. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι περισσότερο, καθώς τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οριστικές αποφάσεις για το πρόγραμμα. Για το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως και φέτος η είσοδος θα είναι ελεύθερη», τονίζει ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας.

«Οι εκδηλώσεις γίνονται υπό την αιγίδα του Δήμου Σουφλίου με την σημαντική δουλειά και προσφορά του Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας Τυχερού, των εθελοντών, των χορηγών από επαγγελματίες και βιοτέχνες που για άλλη μια χρονιά στηρίξανε τον θεσμό του Φεστιβάλ και τους ευχαριστούμε», καταλήγει ο κ. Ζαπάρτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου