Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Πανήγυρις Προφήτη Ηλία Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων "Δαδιά 2012":



Κυριακή 15 Ιουλίου

11:00 Πεζοπορία προς το Παρατηρητήριο των αρπακτικών πουλιών και προς την Ιερά Μονή Δαδιάς από το Φορέα Διαχείρισης Δάσους Δαδιάς - Λευκίμης - Σουφλίου και τον Αθλητικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο "Ακρίτας Δαδιάς"...

Τρίτη 17 Ιουλίου

18:00 Περιβαλλοντικά παιχνίδια από την οικολογική οργάνωση WWF Ελλάς, στον προαύλιο χώρο του Οικοτουριστικού Κέντρου Δαδιάς.

20:00 Προβολή της ταινίας, «Εγώ, ο απαισιότατος», για τους μικρούς μας φίλους, στο Κέντρο Ενημέρωσης Δαδιάς, από το Φορέα Διαχείρισης Δάσους Δαδιάς - Λευκίμης - Σουφλίου.

Τετάρτη 18 Ιουλίου

18:00 Αναχώρηση με το λεωφορειάκι, από την κεντρική πλατεία του χωριού Δαδιάς και ξενάγηση στο Παρατηρητήριο των αρπακτικών πουλιών, για τα άτομα της τρίτης ηλικίας, από το Φορέα Διαχείρισης Δάσους Δαδιάς - Λευκίμης - Σουφλίου. Θα ακολουθήσει μπουφές από το Σύλλογο Γυναικών "Δρυάδες".

20:30 Προβολή της ταινίας «Avatar» στο Κέντρο Ενημέρωσης Δαδιάς, από το Φορέα Διαχείρισης Δάσους Δαδιάς - Λευκίμης - Σουφλίου.

Πέμπτη 19 Ιουλίου

20:00 Μέγας πανηγυρικός εσπερινός στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία Δαδιάς.

21:00 Παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα του Γιώργου Γκοστίδη από το Σύλλογο γυναικών "Δρυάδες", στην κεντρική πλατεία του χωριού Δαδιά.

Θα συμμετέχει το χορευτικό συγκρότημα γυναικών Δαδιάς και το παιδικό – εφηβικό τμήμα από τον Αθλητικό καο Επιμορφωτικό Σύλλογο "Ακρίτας Δαδιάς".

Παρασκευή 20 Ιουλίου

07:00 Όρθρος στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία Δαδιάς.

08:30 Θεία λειτουργία στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία Δαδιάς.

19:00 Κουκλοθεατρική παράσταση με τίτλο «Το Αλάτι», από την ομάδα ΟΠΤΡΟΝ, με κουκλοπαίκτρια τη Γενοβέφα Κτενίδου και εργαστήρι κατασκευής κούκλας.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Οικοτουριστικό Κέντρο Δαδιάς από τον Αθλητικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο "Ακρίτας Δαδιάς".

22:00 "Μουσικές περιπλανήσεις στο χθες και στο σήμερα".
Μουσική βραδιά από το μουσικό σχήμα του Κ. Κυριακούδη και του Μ. Καβαλάρη, στο Οικοτουριστικό Κέντρο Δαδιάς, από τον Αθλητικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο "Ακρίτας Δαδιάς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου