Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ' ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΤΑ' ΚΟΒΕΙ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΙΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

Κοπή πίτας συλλόγου Ελληνογαλλικής Φιλίας
Ο Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας «Το Σπίτι της Αντουανέττας» σας εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και σας καλεί στην κοπή της γαλλικής πίτας GALETTE DES ROIS, στο Σπίτι της Αντουανέττας, Τσιμισκή 20,  Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 6.30 μ.μ. Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας, να σας παρουσιάσουμε φωτογραφικό και βιντεοσκοπημένο υλικό από τις δράσεις του 2011, να σας μιλήσουμε για τα σχέδια του νέου χρόνου και να ακούσουμε τις ιδέες και προτάσεις σας.
Επίσης ενημερώνουμε τα μέλη μας,  αλλά και όσους επιθυμούν να γίνουν νέα μέλη, ότι την ίδια μέρα, μετά την κοπή της πίτας, θα πραγματοποιηθούν  εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. (Από φέτος η συνδρομή μειώνεται στα 10 ευρώ!!)
Προσπαθούμε πάντα για μιά δυναμική παρουσία του Συλλόγου μας στην τοπική κοινωνία, ώστε να προβάλλεται με ποικίλους τρόπους η αξία της γαλλικής γλώσσας και του γαλλικού πολιτισμού και να διατηρείται ισχυρή η ελληνογαλλική φιλία. Για τη χρονιά που μας έρχεται σας ζητούμε να στηρίξετε με την παρουσία σας αυτή τη προσπάθεια, για ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.
Με Εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος                           Η Γραμματέας
Αικ. Μαυρομαρά-Λαζαρίδου                   Μ. Αγγελακούδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου