Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ
    • Πότε
      Σάββατο, 4 Φεβρουάριος 2012
    • Ώρα
      από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 1:00 μ.μ.
  • Τοποθεσία
    ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ THRAKI PALACE
  • Περιγραφή
    Σας προσκαλούμε στο Διήμερο Σεμινάριο Συναισθηματικής Νοημοσύνης στις 4-5 Φεβρουαρίου 2012 στην Αλεξανδρούπολη στο Ξενοδοχείο Thraki palace με ομιλητές τον Δημήτρη και την Μάρθα Αδόργιαστου.

    Τί ακριβώς όμως είναι η συναισθηματική νοημοσύνη (EQ); Σε τι διαφέρει με τη διανοητική νοημοσύνη (IQ); Με ποιο τρόπο συμβάλλει στην επαγγελματική και στην προσωπική μας επιτυχία; Μπορεί να βελτιωθεί κατά την διάρκεια της ζωή μας;
    Αυτά και πολλά άλλα θα είναι τα θέματα του σεμιναρίου συναισθηματικής νοημοσύνης. Επιπλέον θα υπάρξει και ένα τεστ μέτρησης της δική σας συναισθηματικής νοημοσύνης.

    Δημήτρης Αδόργιαστος & Μάρθα Αδόργιαστου - Μαλακοτιανού
    Ο Δημήτρης Αδόργιαστος σπούδασε Καθ. Φυσικής Αγωγής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ασχολήθηκε με την αθλητική ψυχολογία και τα τελευταία δέκα χρόνια με την συναισθηματική νοημοσύνη. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Ευφυΐα χ 2», το οποίο ασχολείται με το συγκεκριμένο αντικείμενο (εκδόσεις ¨Κλειδάριθμος¨, Αθήνα, 2008). Από το 2006 είναι επικεφαλής του καλοκαιρινού προγράμματος ανάπτυξης συναισθηματικής νοημοσύνης για παιδιά και εφήβους “mentality village”. Έχει συμμετάσχει σαν ομιλητής σε πολλά σεμινάρια Ηγεσίας (Leadership), παρακίνησης ανθρώπων (motivation), διαχείρισης χρόνου (time management), οργάνωσης, λειτουργίας και ανάπτυξης οργανισμών, ανάπτυξης ανθρωπίνων σχέσεων και διευθέτησης συγκρούσεων (skills). Επίσης έχει διδάξει σε σεμινάρια ρητορικής Α & Β επιπέδου. Ηχογραφημένα cd’s των ομιλιών του έχουν κυκλοφορήσει σε πολλά αντίτυπα στην ελληνική επιχειρηματική αγορά Είναι αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Γου-σου Κουνκ Φου, η οποία ανήκει στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
    Η Μάρθα σπούδασε νηπιοβρεφοκόμος και λειτούργησε παιδικό σταθμό για έξι χρόνια. Εξειδικεύτηκε στο κουκλοθέατρο και την κατασκευή κούκλας. Είναι από τις πρώτες μαθήτριες του Λάκη Κουρετζή, ο οποίος υπήρξε ο πρωτοπόρος δάσκαλος Θεατρικού παιχνιδιού στην Ελλάδα. Έχει αναγάγει το θεατρικό παιχνίδι σε ένα μοναδικό μέσον για την ανάπτυξη της Σ.Ν. και έχει εξειδικευτεί στις βιωματικές ασκήσεις. Έχει γράψει παιδικά θεατρικά έργα τα οποία έχουν ανεβεί σε πολλές ερασιτεχνικές παιδικές σκηνές. Έχει προσφέρει για πολλά χρόνια εθελοντική εργασία στο Παιδικό χωριό SOS και στην Ε.Π.Σπαστικών. Επίσης έχει εργαστεί σε σχολεία και κατασκηνώσεις παιδιών με ειδικές ανάγκες. Εργάζεται ανελλιπώς από το 2006, στο καλοκαιρινό πρόγραμμα “mentality village” .Ο Δημήτρης και η Μάρθα ζουν στην Αθήνα και έχουν δύο παιδιά.
    Δηλώστε την συμμετοχή σας
    Υπεύθυνη Σεμιναρίου
    Θέκλα Λουτσίου
    Τηλ.:6948186144 - 6987061683

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου