Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΙΣΤΡΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ Α.Ο.Μ.

Όπως κάθε σύλλογος που σέβεται την ιστορία του και ενδιαφέρεται για το μέλλον του έτσι και ο  Α.Ο. Μαΐστρου διαθέτει τμήματα υποδομής, που πρωταγωνιστούν σε όλες τις κατηγορίες, παράλληλα τροφοδοτούν τόσο την μεγάλη ομάδα όσο και άλλα σωματεία του νομού μας με ποδοσφαιρικά ταλέντα.


Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Ο. Μαΐστρου  λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα με καταξιωμένους τεχνικούς ενώ τα αποτελέσματα της δουλειάς είναι ήδη ορατά καθώς πέρυσι όλα τα τμήματα έκαναν καταπληκτικές εμφανίσεις σε κάθε τους συμμετοχή.

Παράλληλα οι ιθύνοντες του σωματείου αισθάνονται απόλυτη ικανοποίηση από την συμμετοχή των παιδιών στα τμήματα  φροντίζοντας πάντα για την εύρυθμη λειτουργία αλλά και την παροχή όλου του αθλητικού εξοπλισμού.

Οι προπονήσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών διεξάγονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Μαΐστρου μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο εντός του πλατανότοπου  από έμπειρους προπονητές. Τα παιδιά, προπονούνται μεθοδικά όλη την εβδομάδα, και συμμετέχουν σε τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνονται στο νομό μας αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Στην ακαδημία λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα:

U-9 (ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ)

U-11 (ΤΖΟΥΝΙΟΡ)

U-13 (ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ)

U-15 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

Οι στόχοι της Ακαδημίας είναι:
Η οργανωμένη άθληση & ψυχαγωγία.
Η καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος.
Η γνώση της τεχνικής του ποδοσφαίρου από καταξιωμένους προπονητές
Η ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων.
Κανόνες κόσμιας συμπεριφοράς εντός & εκτός αγωνιστικών χώρων.

O Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου είναι συμπαραστάτης και αρωγός σε
                               κάθε προσπάθεια των τμημάτων υποδομής του Α.Ο. Μαΐστρου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου