Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ. ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΡΟΥΜΑΝΩΝ, ΣΕΡΒΩΝ, ΑΛΒΑΝΩΝ.

ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ "ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ", ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΤΖΕΜΙΛ ΓΚΙΟΥΛΕΡ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΟΨΙΔΗ,ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗ ΣΤΑΥΡΙΔΗ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ, ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΕΑΔΗ.ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.ΠΟ.Φ.Ε. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑΛΑΜΑ
ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΚΕΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΚΡΟΥΜ ΓΚΕΟΡΓΚΙΕΦ, ΤΟΥ ΣΕΦ ΝΙΚΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ, ΤΟΥ ΣΕΦ ΚΕΜΑΛ ΚΙΛΙΤΣ, ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΓΕΙΡΩΝ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ SLOW FOOD EAST SALONICA ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΚΟΥΤΟΥΠΑ.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΡΙΓΩΝΟΥ "Η ΓΑΙΑ" ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕΦ ΝΙΚΟ ΦΩΤΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΚΙΛΙΤΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου