Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΟΝ ΜΑΙΣΤΡΟ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


            Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου στα πλαίσια συνεργασίας και πάντα με το  πνεύμα του Εθελοντισμού προχώρησε σε μια πρωτοποριακή συνεργασία με τον Ξενώνα Βραχείας Παραμονής Μαΐστρου και με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.
Σκοπός της συνεργασίας αυτής και μετά από πρόταση στους υπευθύνους του Ξενώνα είναι  οι ένοικοι που διαμένουν σε αυτόν να απασχολούνται μέσω εργοθεραπείας στο περιβάλλοντα χώρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, με την  σπορά και την περιποίηση  ορισμένων φυτών και λουλουδιών, βελτιώνοντας την εικόνα καλλωπισμού του χώρου  και αναδεικνύοντας στους επισκέπτες του Μουσείου της ικανότητες τους.
Στην προσπάθεια αυτή και στο πλαίσιο της ανάδειξης των πρωτοβουλιών του Συλλόγου μας που διασφαλίζουν την παρουσία και την προσφορά όλων στην μεγάλη αυτή οικογένεια του συλλόγου μας , με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος και την βελτίωση του οικισμού μας , αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης  κ. Βαγγέλη Λαμπάκη και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Θεόδωρο Γιαννέλο καθώς και όλες τις υπηρεσίες του Δήμου  που συνεργάστηκαν,  για την στήριξη τους στην προσπάθεια μας αυτή, καθώς και τους υπευθύνους και ενοίκους του Ξενώνα Βραχείας Παραμονής «Αναγέννηση» για την συνεχή συνεργασία.
        Με τιμή το Διοικητικό Συμβούλιο
 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου