Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

Συνεχίζονται οι Εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αλεξανδρούπολης

Συνεχίζονται οι Εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αλεξανδρούπολης
Η Ακαδημία των Πολιτών, έχοντας διοργανώσει Ανοιχτά Λαϊκά Πανεπιστήμια σε τριάντα πόλεις της Ελλάδας, στη Κύπρο και το Εξωτερικό, προκηρύσσει την έναρξη των μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στην Αλεξανδρούπολη.
Τα μαθήματα του πρώτου έτους έχουν ως γνωστικά αντικείμενα την Ψυχολογία (Α’ Εξάμηνο) και την Συμβουλευτική (Β’ Εξάμηνο) και θα διεξάγονται στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.
Καθηγητές από όλα τα ελληνικά ΑΕΙ θα αναπτύξουν ψυχολογικά και κοινωνικά θέματα, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσουν ομάδες αυτογνωσίας, συμβουλευτικής, ψυχοδράματος, ειδικής αγωγής, μάθησης μέσω περιπέτειας και οικογενειακής θεραπείας.
Δεκτοί γίνονται όλοι οι πολίτες άνω των 18, ανεξάρτητα από το κοινωνικό, οικονομικό και μορφωτικό επίπεδο. Το κόστος για τις 26 ακαδημαϊκές διαλέξεις είναι 80 ευρώ το έτος, ενώ για φοιτητές, ανέργους , πολυτέκνους και άλλες ειδικές ομάδες πληθυσμού το ετήσιο ποσό εγγραφής ανέρχεται στα 40 ευρώ.
Εγγραφές πραγματοποιούνται στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, και ώρες 18:00 – 21:00, από τους συντονιστές του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστήμιου Αλεξανδρούπολης, κ. Στεφανίδη Δημήτρη (6945877370) και κ. Μπίμπαση Χρύσα (6945779762).
Εγγραφές επίσης πραγματοποιούνται στα κεντρικά γραφεία της Ακαδημίας (22510-54739) και στο e-mail: academy@aigaion.org.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site: civilacademy.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου