Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Παρουσίαση του βιβλίου της Σ. Μαντουβάλου "Χαρέμι ανδρών"

Οι εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο +Βιβλία Καφετζή, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Σοφίας Μαντουβάλου «Χαρέμι ανδρών», την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 στις 8.00 μ.μ. στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Βενιζέλου 41, Αλεξανδρούπολη).

Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει ο εκπαιδευτικός Στράτος Κυβιρτζίκης.

Η Σοφία Μαντουβάλου ζει στην Αθήνα. Σπούδασε εξελικτική ψυχολογία, εκπαιδευτική τεχνολογία και σκηνοθεσία στην Ελλάδα και στον Καναδά...
Εδώ και τριάντα χρόνια που υπηρετεί το βιβλίο και την τηλεόραση παρέα με τη φαντασία, το χιούμορ και το παράλογο, κατορθώνει να συνδυάζει τα φανταστικά με τα πραγματικά στοιχεία της ζωής, το όραμα με την πραγματικότητα.

Έχει εκδώσει έως τώρα εξήντα τέσσερα βιβλία για παιδιά και νέους. Το έργο της στην παιδική λογοτεχνία έχει διακριθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Βιβλία της έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, τα κινέζικα και τα κορεάτικα, ενώ κάποια περιλαμβάνονται στο σχολικό ανθολόγιο. Είναι δημιουργός μεγάλου αριθμού εκπαιδευτικών ταινιών, μερικές από τις οποίες έχουν αποσπάσει διακρίσεις. Το "Χαρέμι ανδρών" είναι το πρώτο της μυθιστόρημα για ενήλικες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου