Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ο Αθλητικός Επιμορφωτικός Σύλλογος ΑΚΡΙΤΑΣ Δαδιάς

Ο Αθλητικός Επιμορφωτικός Σύλλογος ΑΚΡΙΤΑΣ Δαδιάς κατά τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων θα πραγματοποιήσει μια σειρά εκδηλώσεων έχοντας ως στόχο τη δημιουργία ενός γιορτινού κλίματος με σκοπό την άνοδο του πολιτιστικού επιπέδου των μελών του και την ψυχαγωγία των νέων της περιοχής.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011
15.00 -  Έκθεση φωτογραφίας του κ. Νάσου Ναλμπάντη  με θέμα ¨ Αρπακτικά Δάσους Δαδιάς ¨
           - Παιδική έκθεση ζωγραφικής των μαθητών του Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Δαδιάς με  θέμα ....
 ¨ Ο μαγικός κόσμος των Χριστουγέννων ¨
             ( Διάρκεια Εκθέσεων:  23 Δεκεμβρίου 2011 έως 8 Ιανουαρίου 2012 )
17.00   Ομιλία ενημέρωσης με θέμα ¨ Η ζύμη στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική “ - Χριστουγεννιάτικες συνταγές  Γλυκές απολαύσεις.
         ( Θα προσφέρονται χειροποίητα γλυκά χριστουγεννιάτικοι πειρασμοί σε μικρούς και μεγάλους )
Κυριακή  25 Δεκεμβρίου 2011
11.00  ¨Στολίζω το Δέντρο και Στέλνω Ευχές ¨ Στο εργαστήρι εικαστικών και ευχών τα παιδιά θα μπορούν να γράφουν τις ευχές τους σε χρωματιστά στολίδια, να φέρουν τα παλιά τους στολίδια και να τα κρεμάνε σε αληθινά δεντράκια εξωτερικά του χώρου του οικοτουριστικού κέντρου τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
17.00  ¨Τα μαγικά Χριστούγεννα του Μίκυ ¨ Προβολή βιντεοταινίας
Δευτέρα  26 Δεκεμβρίου 2011
12.00  ¨Αγαπάμε τη φύση ¨ Τα παιδιά θα ενημερώνονται για τα οικολογικά προβλήματα του πλανήτη και μέσα από διαδραστικά παιχνίδια θα εκπαιδεύονται για την αντιμετώπιση τους.
20.00  ¨Ακούσματα και αρώματα ¨ Μια βραδιά ποιότητας κεφιού στους  ρυθμούς της Disco
Παρασκευή  30 Δεκεμβρίου 2011
16.00  ¨ Περιμένοντας τον Αι Βασίλη ¨ Εκδήλωση αφιερωμένη στους μικρούς φίλους που θα περιλαμβάνει αφήγηση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών,κάλαντα πρωτοχρονιάς και δώρα.
20.00  ¨Μουσικές περιπλανήσεις στο χθες και στο σήμερα ¨ Ένα μουσικό ταξίδι αναμνήσεων βγαλμένο από ένα καταπληκτικό ντουέτο νεανικού μουσικού σχήματος.
Τετάρτη  4 Ιανουαρίου 2012
17.00  ¨ Τα ξωτικά των Χριστουγέννων ¨ Σε ένα χώρο παραμυθιού και μουσικό κινητικής αγωγής τα παιδιά θα περιπλανηθούν στο χώρο των ξωτικών και θα θαυμάσουν τις νεράιδες των Χριστουγέννων μέσα από την αφήγηση παραμυθού απολαμβάνοντας σοκολατένιες γεύσεις.
Παρασκευή  6 Ιανουαρίου 2012
21.00“Ετήσιος χορός Φώτων ”Ο Αθλητικός Επιμορφωτικός Σύλλογος ΑΚΡΙΤΑΣ Δαδιάς  την ημέρα των Θεοφανείων μετά το εορτασμό τους το πρωί(περιφορά εκκλησιαστικών εικόνων,χορός στην πλατεία του χωριού)σας προσκαλεί το βράδυ στην ταβέρνα << Η Φωλιά του Πελαργού >> να γιορτάσουμε με ζωντανή ορχήστρα χορεύοντας και τραγουδώντας.
   Σε όλες τις εκδηλώσεις : Είσοδος Ελεύθερη

ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου