Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

Ο Σύλλογος Μουσικών και Φίλων Μουσικής Ν. Ορεστιάδας «Δημητρός Αραμπατζής»Ο Σύλλογος Μουσικών και Φίλων Μουσικής Ν. Ορεστιάδας «Δημητρός Αραμπατζής», παρουσιάζει τον Ορφέα ΠερίδηΤην Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 9:30 το βράδυ στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος». Ο Ορφέας Περίδης κλείνει φέτος 20 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία. Ονειροπόλος και δημιουργικός, κόντρα στις δυσκολίες και τα φοβικά σύνδρομα των καιρών, επιμένει να μας ταξιδεύει στο κόσμο των συναισθημάτων και της λύτρωσης με τις συνθέσεις του: άλλοτε ρομαντικές και νοσταλγικές, άλλοτε σαρκαστικές και σατιρικές.Θα παρουσιάσει μια επιλογή τραγουδιών από τους οχτώ δίσκους του, καθώς και αποσπάσματα από το καινούργιο του cd με τίτλο «Ονειροπόλων μόχθοι», μια ...

θεματική εργασία-αφιέρωμα στους δώδεκα μήνες. Θα τον συνοδεύουν δύο νέοι τροβαδούροι, ο Βασίλης Μασσαλάς (ακουστική κιθάρα) και η Εύα Ατματζίδου (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, τζουράς και μαντολίνο) και ο Αλέξανδρος Ιακώβου (βιολί).
Επίσης θα παρουσιαστούν τραγούδια από τους πρώτους προσωπικούς δίσκους του Βασίλη Μασσαλά: «Λοξή ματιά», της Εύας Ατματζίδου: «Μάταιο ροζ» και του Αλέξανδρου Ιακώβου: «Κάτι καινούργιο απ' τα παλιά».
Μια μουσική συνάντηση τριών κιθαριστών και ενός βιολιστή που χρησιμοποιούν εναλλακτικούς τρόπους παιξίματος και ερμηνείας, σε μια προσπάθεια να αποδώσουν ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα με ποικιλία ρυθμών και τραγουδιών.

Τη βραδιά θα ανοίξει το τοπικό σχήμα Hugover unplugged.

Εισιτήρια θα προπωλούνται από τις 12 Δεκεμβρίου, πρωί στην Ερα Ν. Ορεστιάδας και απόγευμα στο κινηματοθέατρο Αλέξανδρος.
Είσοδος 13€, Μαθητικό-Φοιτητικό 10€.

Χορηγοί επικοινωνίας:   

Δ/νση: Κωνσταντινουπόλεως 209
Ν. Ορεστιάδα
ΑΦΜ: 998583086    ΔOY: Ορεστιάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου