Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Πρεμιέρα αύριο Κυριακή 10 Ιουλίου για το Φεστιβάλ Μαρώνειας – Σαπών

1ο Φεστιβάλ Μαρώνειας-Σαπών
Το 1ο Φεστιβάλ Μαρώνειας - Σαπών 2011 είναι πλέον γεγονός.
Μετά από τον διάλογο ο οποίος άνοιξε σχετικά με την διοργάνωση θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων στη Μαρώνεια, η νέα δημοτική αρχή ξεκαθαρίζει την πρόθεσή της να θέσει υπό την αιγίδα της πλέον το Φεστιβάλ Μαρώνειας, δίνοντας οντότητα και συνέχεια στις προσπάθειες που έγιναν από το Κ.Θ.Β.Ε., με τις εκδηλώσεις «Διονύσου λόγος».
Ο Δήμαρχος Μαρώνειας - Σαπών κ. Ιωαννάκης, επεσήμανε ότι ο νέος «Καλλικρατικός» Δήμος Μαρώνειας - Σαπών, έχει αποφασίσει να δώσει στο Φεστιβάλ Μαρώνειας την διαστάση που του πρέπει και να το καθιερώσει ως μοναδικό στον θρακικό χώρο, εξασφαλίζοντας την αυτονομία του.
Για τον σκοπό αυτό το φεστιβάλ θα πάρει την σύγχρονη μορφή ενός αυτοτελούς πολιτιστικού γεγονότος, με κύριους πυλώνες το αρχαίο θέατρο και το θέατρο στο νταμάρι της Χελιδονόπετρας, αλλά και την δημιουργία προγράμματος παράλληλων εκδηλώσεων σε άλλους χώρους σε όλο το Δήμο Μαρώνειας - Σαπών, από τις 10 Ιουλίου μέχρι τις 20 Αυγούστου.
Την ευθύνη διοργάνωσης έχει η κοινοφελής επιχείρηση του Δήμου, ενώ έχει συσταθεί και οργανωτική επιτροπή η οποία έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα αποτελούμενη από πρόσωπα εγνωσμένου κύρους και προσφοράς στον πολιτισμό και την κοινωνία, από όλη την Θράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου