Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης

εκδήλωση Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο "Θράκη Παλλάς" η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Νικόλαος Πινάτζης και τα μέλη του Δ.Σ. τίμησαν την παρουσία και το σπουδαίο έργο του Γεωργίου Γιαννούτσου προς το Μουσείο και την πόλη μας. Το τιμητικό δίπλωμα παρέλαβε εκ μέρους της οικογενείας του αείμνηστου... Γεωργίου Γιαννούτσου, η κόρη του Ευρυδίκη, ο δε αδερφός του Σωκράτης παρέλαβε το πρώτο κομμάτι της πίτας.

Στη συνέχεια έγινε αναφορά στις δράσεις του Συλλόγου τη χρονιά που πέρασε και στη προσπάθεια που καταβάλλεται για την ολοκλήρωση του έργου της παρουσίασης των Συλλογών του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης και ιδιαίτερα της πολύτιμης συλλογής της Ελένης Φιλιππίδη. Η βραδιά έκλεισε με χορευτική μουσική από την Ελένη Γαλανοπούλου και τον Μιχάλη Λεοντιάδη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρος Αγγλιάς και πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

εκδήλωση Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης

εκδήλωση Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης

εκδήλωση Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου