Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 Ν-18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΝ ΣΤΟ ΤΥΧΕΡΟΟ Λαογραφικός χορευτικός σύλλογος Τυχερού Αγ. Ιωάννης ο Πρόδρομος, σας προσκαλεί στο 
2° φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που διοργανώνει στις   17 και 18 Αυγούστου 2012. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν, την πρώτη βραδιά στην πλατεία του Τυχερού (Άλσος) και την δεύτερη βραδιά στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου.
Θα χορέψουμε χορούς από τις περιοχές της Θράκης, της Ανατολικής Ρωμυλίας, της Μακεδονίας  με την παρουσία διάφορων χορευτικών συγκροτημάτων και θα γλεντήσουμε σε ρυθμούς παραδοσιακούς για όλον τον κόσμο.


Η πρώτη βραδιά θα είναι αφιερωμένη στα παιδιά με την εμφάνιση διάφορων παιδικών χορευτικών και την λειτουργία ενός εργαστηρίου για παιδιά με θέμα: „Πάμε Ιταλία“. υπό την αιγίδα του KΔΑΠ και της βιβλιοθήκη, ενώ στη συνέχεια διασκεδάζουμε και χορεύουμε όλοι μαζί με την ορχήστρα του Σίμου Βαλκάνη.

 

Η δεύτερη βραδιά θα είναι αφιερωμένη σε ΟΛΟΝ τον κόσμο, με εμφανίσεις χορευτικών συγκροτημάτων υπό τη συνοδεία της εκλεκτής ορχήστρας του Παναγιώτη Μπαρμπούδη και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα παραδοσιακό / λαικό γλέντι μέχρι πρωίας.

Δεν θα λείψει βέβαια και το ανάλογο φαγοπότι με άφθονη μπύρα και ρετσίνα.

Μη λείψει κανείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου