Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ Ο ΓΚΑΙΦΥΛΛΙΑΣ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ

Ο ακριβοθώρητος και ευαίσθητος τραγουδοποιός Θανάσης Γκαϊφύλλιας θα εμφανιστεί, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Γιορτής Μεταξιού», στο Σουφλί του Έβρου, το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 9:00 το βράδυ.

Έχοντας δίπλα του, τη Λία Τζιαμπάζη (τραγούδι) και τον Κώστα Γκαϊφύλλια (κιθάρα, μπουζούκι, φυσαρμόνικα) θα παίξει με την κιθάρα του και θα ερμηνεύσει με την ξεχωριστή φωνή του, παλιά και καινούργια τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και αγαπημένα τραγούδια άλλων δημιουργών...»

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του μεγαλύτερου και παλαιότερου εργοστασίου μεταξιού του Σουφλίου. Είναι το μνημειώδες εργοστάσιο Τζίβρε, κατασκευασμένο από τον ιταλικό οίκο (Ceriano Fratelli, Milano). Ένα βιομηχανικό αρχιτεκτονικό σύνολο που επιβάλλεται με τον όγκο αλλά και με την ομορφιά του. Χτισμένο το 1909 και από το 1920 ιδιοκτησία των αδελφών Μποχώρ και Ελιέζερ Τζίβρε, το μοναδικό αυτό συγκρότημα, ανήκει σήμερα στο Δήμο Σουφλίου και ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό με τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Στο «Τζίβρε» δούλευε και η μητέρα του Θανάση Γκαϊφύλλια, ο οποίος έζησε τα πρώτα έξι χρόνια της ζωής του (1947-1953) στο Σουφλί του Έβρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου