Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΛΑΔΙΩΤΩΝ

Μετά την πετυχημένη συνάντηση του Ιουλίου το 2012 στην πλατεία του χωριού που έδωσε ζωντάνια στον τόπο μας κ μεγάλη χαρά σε όλους μας , την εκ νέου λειτουργία του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου μας κ την παρουσίαση του εθίμου :< εννιά φαγητά - θυμιάτισμα- καλωσόρισμα των καλικάντζαρων >τα:

Νέα του 2013

Η πρόεδρος κ η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Λαδιωτών Αλεξ/πολης εκπροσωπώντας το Σύλλογο παρέστησαν στην εκδήλωση κοπής πίτας της Ε.ΠΟ.ΦΕ , κ στη διεξαγωγή εκλογών για νέο Δ.Σ την περασμένη Κυριακή . Το φλουρί έπεσε στο βασιλοπιτάκι του συλλόγου <<Κρασοχώρι Οινόης >> Την εκδήλωση φιλοξένησε στο ζεστό χώρο του ο σύλλογος Πετρωτιωτών. Για τις δραστηριότητες της Ε.ΠΟ.ΦΕ μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα της . Οφείλουμε να υποστηρίζουμε τις εξαίρετες προσπάθειες κ δραστηριότητές της . Η προσφορά της Ε.ΠΟ.ΦΕ στον τόπο μας είναι πάρα πολύ σημαντική.
Τρία μέλη του Συλλόγου μας παρέστησαν στο τάξιμο, έθιμο στη γιορτή του Αγ. Αθανασίου στο Μαΐστρο. 

Ο Σύλλογός μας σας καλεί στην κοπή πίτας στις 2 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο στη << Ρεγγίνα Άνθειας >> . Το κατάστημα διαθέτει ποιοτικό φαγητό κ μουσική. Καλό είναι να δηλώσετε τη συμμετοχή σας σε ένα από τα μέλη του Δ.Σ . 

Σας θυμίζω ότι το μεγάλο γλέντι θα γίνει στην πλατεία της Λάδης στις 27 Ιουλίου του 2013 με φανταστική μουσική κ πολύ κέφι . Σας περιμένουμε . . .

Η Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου