Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 17  τηλ 25510-20478  φαξ 25510-26646
μέλος της ΠΟΣΕΑ  από το 1988.
 
                          
18 Φεβρουαρίου 2013       Αρθ. Πρτ. 109
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
« Ανεκτίμητη Προσφορά Ζωής  Στρατευμένων
στον Άγνωστο Πολυμεταγγιζόμενο Συνάνθρωπο »
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
ΒΡΑΒΕΥΣΗ  ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ
 
Στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Αλεξανδρούπολης, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη τιμητική εκδήλωση Βράβευσης,  του Στρατευμένου Εθελοντή Αιμοδότη, την Πέμπτη 21/2/2013 ώρα 13:00 .
Στο πλαίσιο των 100 χρόνων λειτουργίας της, η 12η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού στην Αλεξανδρούπολη  έχει να επιδείξει σημαντικό κοινωνικό έργο, με μεγάλη εθελοντική προσφορά ιδιαίτερα στην Εθελοντική Αιμοδοσία.
Στο έτος 2012 προσφέρθηκαν πάνω από 1600 μονάδες Αίματος, με την εξαιρετική οργάνωση της Διοίκησης και των συντελεστών, αλλά και την ουσιαστική συμμετοχή γιατρών, νοσηλευτών, και στρατευμένων.  
Η Εθελοντική Αιμοδοσία ως Προσφορά Ζωής στους χρόνια πολυμεταγγιζόμενους συνανθρώπους μας που πολλές φορές ταλαιπωρούνται από την κοινωνική αδιαφορία είναι υποχρέωση όλων μας.
Η παρουσία σας, δίνει την δύναμη για περεταίρω συνεργασία προς όφελος των χρονίως πασχόντων συνανθρώπων μας.
 
Εθελοντική, 12η Μεραρχία,ethelontiki, 12i merarchia Απόσπασμα Δελτίο Τύπου  .
 
Εθελοντική αιμοδοσία στην οποία θα προσφέρουν αίμα στρατευμένοι αλλά και πολίτες, διοργανώνει σήμερα...αύριο και την Παρασκευή η 12η Μεραρχία Πεζικού σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών της Αλεξανδρούπολης.
«Η σημαντική αυτή εθελοντική προσφορά όλων των στρατευμένων αλλά και των πολιτών, θα ανακουφίσει τους πολυμεταγγιζόμενους στη δύσκολη περίοδο δοκιμασίας της υγείας τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, εκφράζοντας, παράλληλα, τις ευχαριστίες του στη διοίκηση της Μεραρχίας για την πρωτοβουλία «κοινωφελούς προσφοράς» που ανέλαβε.
 
με εκτίμηση          
                  
για το Δ.Σ.
 
Αναστάσιος Κοντακίδης            Δημήτριος Τοκμάκης
πρόεδρος                                   γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου