Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη Σαμοθράκη

Το ΚΠΕ Παρανεστίου και το ΚΠΕ Σουφλίου στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) συνδιοργανώνουν εργαστήριο – σεμινάριο με θέμα «Αειφορική Διαχείριση – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» και σε συνεργασία με και τους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Έβρου.

Το σεμινάριο - εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Σαμοθράκης, από την... Παρασκευή 11 Μαΐου 2012 και ώρα 17:00 μέχρι την Κυριακή 13 Μαΐου 2012 και ώρα 14:30. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στο νησί της Σαμοθράκης καθώς και 20 εκπαιδευτικοί από τον υπόλοιπο νομό Έβρου.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να στείλουν αίτηση συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 στους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων και στη συνέχεια οι Υπεύθυνοι θα κοινοποιήσουν τις αιτήσεις στο ΚΠΕ Παρανεστίου και στο ΚΠΕ Σουφλίου μέχρι την Τρίτη 3 Απριλίου 2012.

Επίσης μπορούν να συμμετέχουν από 2 μέλη της Π.Ο. των ΚΠΕ Φιλίππων, Βιστωνίδας και Μαρώνειας. Παρακαλούνται τα μέλη των ΚΠΕ να κοινοποιήσουν τις αιτήσεις τους στα ΚΠΕ Παρανεστίου και Σουφλίου μέχρι την Τρίτη 3 Απριλίου 2012.

Από τα Τεχνικά Δελτία ή τις Διαχειριστικές Επιτροπές των συνεργαζόμενων ΚΠΕ θα καλυφθούν τα έξοδα ως εξής:
- Για τους συμμετέχοντες επιμορφούμενους εκπαιδευτικούς δύο γεύματα.
- Τα έξοδα μπουφέ κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.
- Τα έξοδα για τα υλικά των εργαστηρίων.

Τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης των επιμορφούμενων θα επιβαρύνουν τους ίδιους. Για τη διαμονή, θα εξασφαλιστεί ειδική μειωμένη τιμή για μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχεία της περιοχής.

Σε όσους παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Το σεμινάριο θα είναι στο μεγαλύτερο μέρος του βιωματικό και πολλές από τις δράσεις θα γίνουν σε υπαίθριους χώρους. Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί θα πρέπει να είναι εξοπλισμένοι με κατάλληλα ρούχα και παπούτσια.


Κατεβάστε την Αίτηση για συμμετοχή σε σεμινάρια εκπαιδευτικών

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΠΕ Παρανεστίου:
τηλέφωνο 25240-21005
email: kpe-paran@sch.gr
ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.kpeparanestiou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου