Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Πραγματοποιήθηκε η τακτική Γ.Σ της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου(Ε.ΠΟ.Φ.Ε.)στα Δίκαια


Πραγματοποιήθηκε η τακτική Γ.Σ της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου(Ε.ΠΟ.Φ.Ε.)στα Δίκαια στο χώρο του Συλλόγου Γυναικών,οι οποίες ομολογουμένως είχαν οργανώσει μια άψογη από κάθε πλευρά φιλοξενία, όπως αρμόζει και  όπως ξέρουν και συνηθίζουν να κάνουν οι φιλόξενοι Εβρίτες ιδιαίτερα στο Τρίγωνο.
Το κλίμα που επικράτησε  ήταν ιδιαίτερα φιλικό,η Συνέλευση έδωσε την αίσθηση οικογενειακού περιβάλλοντος σε όλους/όλες που παραβρέθηκαν εκεί.
Εγκρίθηκαν ομόφωνα , όπως ήταν αναμενόμενο τα πεπραγμένα και οοικονομικός απολογισμός παρελθόντος έτους 2011.
Συζητήθηκαν πολλά θέματα ,έγινε και εγκρίθηκε ο προγραμματισμός για τις δράσεις του 2012, με βασικά στοιχεία τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών,την προσπάθεια διοργάνωσης και αναβίωσης της Γιορτής Κρασιου στην Αλεξανδρούπολη .συνέχιση των δράσεων που φαίνεται ότι προκαλούν τη συμμετοχή του κόσμου(όπως ομάδα  βιοποικιλότητας κ.λ.π.)
Η επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2013 στην Αλεξανδρούπολη στο χώρο του Συλλόγου Πετρωτιωτών(Αμμοχώστου 2)το Δ.Σ. του οποίου ανέλαβε τη διοργάνωση αυτής και τη φιλοξενίατων αντιπροσώπων.
Άς ελπίσουμε ΄'οτι στις δύσκολες εποχές που περνάει η χώρα και ο τόπος μας οι φορείς που ασχολούνται μετην παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου θα κρατηθούν στο ύψος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου