Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Αντιπροσωπεία της ΕΠΟΦΕ δέχτηκε χθες στο δημαρχείο ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης.

Επίσκεψη ΕΠΟΦΕ
Επίσκεψη στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Βαγγέλη Λαμπάκη, πραγματοποίησε, Έβρου την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00, η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου. 
Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΕΠΟΦΕ και συζήτησε με τους φορείς για την επίλυσή τους. Παράλληλα, οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να συνεργάζονται τακτικά για την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Γιαλαμάς, πρότεινε στον κ. Λαμπάκη να γίνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συνδιοργανωτής στον θεσμό του Λαϊκού Πανεπιστημίου Αλεξανδρούπολης που εισήγαγε η ΕΠΟΦΕ σε συνεργασία με τον ΕΚΑΤΑΙΟ τον Ιανουάριο. Η πρόταση έγινε δεκτή με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον Δήμαρχο καθώς, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος, επιθυμεί τη συμμετοχή του σε κάθε πολιτιστική πρωτοβουλία που λαμβάνει χώρα στην περιοχή.
Τέλος, ο κ. Λαμπάκης διαβεβαίωσε τους Πολιτιστικούς Φορείς ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός σε κάθε τους δραστηριότητα και προσπάθεια που έχει ως στόχο την πολιτιστική πρόοδο της περιοχής, τονίζοντας ότι επιθυμεί να ενημερώνεται τακτικά για την δράση και τα ζητήματα που αφορούν την ΕΠΟΦΕ.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για τη πρωτοβουλία και στις δύο πλευρές, θα πρέπει να δούμε παρόμοιες συνεργασίες σε όλο τον Νομού μας μιας και η ΕΠΟΦΕ αφορά τους συλλόγους όλου του Νομού Έβρου και οι Δήμοι θα πρέπει να ευασθητοποιηθούν στο έργο που παράγουν όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι του Νομού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή