Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΙΣΤΡΟΥ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ

Οι επισκέψεις στο μουσειο μας και τα δελτία τύπου κατά την προηγούμενη εβδομάδα
  • ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/3/13 ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΣ 37 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΙΣΤΡΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Κα ΖΩΗ ΚΑΛΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ Κα ΝΑΤΑΣΑ ΑΡΜΟΤΙΔΟΥ.ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ.ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΣ ΦΙΛΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΕ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.
  • Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΕΛ ΔΡΑΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΡΟΒΙΟΤΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 28/03/2013.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Κο ΤΣΙΜΠΟΥΚΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ.
  • ΣΤΙΣ 28/03/2013 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΕΠΑΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΚΠΑΙΣΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΓΡΟΤΟΠΙΚΑ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΚΥΡΙΑ ΖΩΗ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ,ΔΩΡΑ ΔΑΓΓΟΥΡΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΜΟ,ΜΑΧΟΥΧΑ ΑΛΕΞΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.
  • ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑ ΑΡΕΤΗ ΔΟΥΛΑΚΗ,ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΑ ΚΟΥΤΡΟΥΔΗ, ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΣΥΡΜΟΥΛΑ ΣΤΑΜΟΥ. ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΟΔΕΨΑΝ ΤΑ 8 ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΕΑ ΤΗΣ ΚΔΑΠ ΣΤΗΣ 26/03/2013.ΠΕΡΙΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΧΥΛΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου